Winters gezellig buiten borrelen? Het kan!

Nederland: het land van terrassen. Het land van “ik moet eigenlijk zo naar huis, maar doe nog maar een pilsje”, maar helaas ook het land van koud en vochtig weer. Zodra de zon verdwijnt, en de dagen korter worden, ‘druppelen’ de terrassen langzamerhand leeg. Een onwijs verdrietige vertoning… Gelukkig hoef je je thuis niet te laten tegenhouden door de weersomstandigheden. Onze Hollandse gezelligheid kan ongestoord doorgaan met behulp van een geweldige uitvinding, namelijk de terrasheater!

De voordelen van terrasverwarming

Met terrasverwarming kun jij het hele jaar door genieten van jouw tuin. Hoe zonde is het om slechts ‘s zomers gebruik te maken van dat heerlijke tuinmeubilair? We spenderen dagelijks al zo’n 90% binnenshuis… En dat terwijl buiten zijn goed voor je is! Ook brengt terrasverwarming veel sfeer met zich mee. Vaak gebruik je hem om gezellig met vrienden en familie samen te komen. Als er iets is wat bijdraagt aan een gelukkig bestaan, is dat quality time met onze naasten. 

Vooronderzoek

Terrasheaters zijn in alle vormen en maten verkrijgbaar. Maar goed ook! De samenstelling van tuinen varieert sterk. Staat jouw tuinmeubilair onder een overkapping? Of heb je een open tuin? Hoeveel m2 wil je verwarmen? Het zijn allemaal elementen die in kaart moeten worden gebracht om tot de beste keuze te komen. Niet alle terrasheaters zijn namelijk geschikt voor jouw tuininrichting, en niet alle heaters komen overeen met jouw gebruikerswensen.

In alle vormen en maten

Aan de hand van jouw tuininrichting kun je keuzes maken. Je ontdekt dat terrasheaters in verschillende categorieën aangeboden worden. Zo kun je, afhankelijk van jouw tuin, kiezen uit staande- en hangende terrasheaters. Staande terrasheaters zijn verplaatsbaar, maar nemen wel wat ruimte in beslag. Hangende terrasheaters staan daarentegen niet in de weg en komen voor in trendy designs. Daarnaast kun je besluiten om voor terrasheater met verlichting te gaan.

Elektrisch of gas

Geen zorgen, je bent bijna klaar met jouw huiswerk. Het allerlaatste wat je moet nagaan, is of je een elektrische heater of gasheater prefereert. Wanneer je kiest voor een elektrische terrasheater ga je voor zuinig. Het enige nadeel is dat je altijd een stroompunt nodig hebt, waardoor de standplaats minder flexibel is. Een gasheater houd je gelukkig niet aan het lijntje. Je kunt overal heen! Gasheaters zijn daarnaast krachtiger, maar wel prijziger in verbruik. 

Het beste uit je tuin halen

Nodig jouw vrienden gerust uit voor een borrel, een kaasplankje en een goed gesprek. Met een terrasheater blijven jullie in ieder geval lekker warm. Glas rode wijn omgestoten? Geen zorgen. Je maakt jouw vlonders en tegels het beste schoon met een hogedrukreiniger. Zo blijf je het ultieme uit jouw tuin halen! Tuinartikelen waarmee je het ultieme uit jouw tuin kunt halen, vind je bij Veenma.nl. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar het aanbod robotgrasmaaiers. Erg handig voor de aankomende lente.

Gerelateerde berichten

Een magische samensmelting van spektakel 

Stel je eens voor: de spanning in de lucht, de verwachting van iets buitengewoons. Dat is wat je kunt verwachten wanneer je in het bezit bent van…

Oplosbare vezels voor een gezonde spijsvertering 

Een gezonde spijsvertering is van essentieel belang voor ons algehele welzijn. Een belangrijk onderdeel van een gezond dieet zijn vezels, en Pro Präbioma is een voedingssupplement dat…

Waarom zijn brownies zo iconisch? 

Brownies zijn niet alleen heerlijke lekkernijen, maar ze hebben ook een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van de popcultuur. Het is fascinerend hoe deze kleine chocoladebaksels…

Waarom het vernieuwen van je kozijnen belangrijk is

Kozijnen vormen de ruggengraat van je huis. Ze bieden niet alleen ondersteuning voor ramen en deuren, maar ze spelen ook een cruciale rol bij het handhaven van…

Dakkapellen in Elst, Gelderland: De Juiste Keuze voor Kwaliteit en Ruimte

Als inwoner van Elst, Gelderland, weet je hoe belangrijk het is om je woning te optimaliseren. Gezinsuitbreiding, het creëren van een hobby- of speelkamer, of simpelweg de…

Duurzaamheid binnen handbereik met goedkope zonnepanelen

Bent u op zoek naar een betaalbare manier om uw huis duurzamer te maken? Overweeg dan zonnepanelen. Goedkope zonnepanelen kunnen een geweldige investering zijn, niet alleen voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *